Wie ben ik?

Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt! Ik ben Jelle en stel me graag even aan je voor.

Nadat ik vier jaar als wijkverpleegkundige hebt gewerkt, en een jaar als projectleider in de wijkverpleging, ben ik als docent gaan werken voor Fontys Mens en Gezondheid. Gedurende mijn loopbaan ontwikkelde ik steeds meer passie voor het verpleegkundig beroep en begon ik met het opschrijven van mijn praktijkervaringen middels blogs. Ik stoorde me namelijk mateloos aan de beeldvorming van de (wijk)verpleging in Nederland. Dit inspireerde me om uiteindelijk twee boeken te schrijven over mijn ervaringen in de wijkverpleging.

Toen ik als docent begon, veranderde ik van het beschrijven van praktijkervaringen, naar het schrijven over meer algemenere thema’s in de hele zorgsector. Dit doe ik middels opiniestukken en columns, waar mogelijk onderbouwd met literatuur.

Wat kan ik voor jou doen?

Naast mijn werk als docent, ben ik ook beschikbaar als freelancer voor opdrachten. Hierbij denk ik graag mee over hoe ik jou kan helpen. Dit kan zijn door middel van advies, ondersteuning, scholing, onderzoek of het schijven van context. Ik ben van veel markten thuis en denk graag mee wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt hiervoor altijd contact met mij opnemen via info@jellereijngoudt.com.

Missie en visie

Mijn streven is om impact te maken in de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden. Dit doe ik op abstracter en strategischer niveau dan in de directe zorg ‘aan het bed’.

Dit doe ik door het maken van duidelijke afspraken, vanuit een gelijkwaardige positie en waarbij ik aansluit op de ander. Met humor breng ik kennis over, om de ander vooruit de helpen. Dit doe ik met respect, maar ook met een tikkeltje rebelsheid. Ik excelleer wanneer ik mensen in beweging kan brengen en ze op een positief kritische wijze kan laten nadenken. Iedere zorgprofessional draagt bij aan de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden, de toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg en heeft hierin een grote verantwoordelijkheid. Ik help ze hier graag bij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een andere manier om impact te maken, is het jaarlijks schenken van een vast percentage van de gemaakte winst aan een goed doel dat samenhangt met mijn missie en visie. Om dit te bereiken, sponsor ik stichting SKB4Gambia; een initiatief waarbij vrijwillige zorgverleners jaarlijks afreizen naar Gambia om daar patiënten te opereren, wondzorg te verlenen en lokale zorgverleners te trainen. Wil je meer weten over de stichting? Neem dan een kijkje op de website.

%d bloggers liken dit: