Wie ben ik?

Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt! Ik ben Jelle, en ik werkte van januari 2018 tot maart 2021 als wijkverpleegkundige in gemeente Bladel in Zuidoost-Brabant. Gedurende mijn werk als wijkverpleegkundige ontwikkelde ik steeds meer passie voor het verpleegkundig beroep en begon ik met het schrijven van het echte verhaal middels blogs. Ik stoorde me namelijk mateloos aan de beeldvorming van de wijkverpleging in Nederland. Dit inspireerde me om twee boeken te schrijven over mijn ervaringen in de wijkverpleging. Vanaf maart 2021 tot februari 2022 werkte ik als adviseur en projectleider binnen de wijkverpleging, waarbij ik ook (op afstand) inhoudelijk advies gaf aan collega’s in de verschillende wijkteams, over uiteenlopende thema’s. Vanaf februari werk ik als Lecturer Practitioner bij Fontys Hogescholen. Daarnaast heb ik mijn eigen eenmanszaak, van waaruit ik les geef en freelance-opdrachten aanneem. Ik veranderde van schrijven over mijn ervaringen in de wijkverpleging naar het schrijven over meer algemenere thema’s in de zorgsector. Opiniestukken, columns, onderbouwd met literatuur waar mogelijk.

Wat kan ik voor jou doen?

Naast mijn werk in loondienst, ben ik ook beschikbaar als freelancer voor opdrachten. Hierbij denk ik graag mee over hoe ik jou kan helpen. Dit kan zijn door middel van advies, ondersteuning, scholing, onderzoek of het schijven van context. Ik ben van veel markten thuis en denk graag mee wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt hiervoor altijd contact met mij opnemen via info@jellereijngoudt.com.

Advies en ondersteuning

Scholing en training

Onderzoek en uitwerken

‘Schrijven en context maken

%d bloggers liken dit: